WIE ZIJN WIJ

Vanaf de start van onze onderneming werken wij samen met een vast team. Een team dat bestaat uit bevlogen mensen die het vak verstaan en er allemaal voor gaan.

“Samen onderweg naar een mooie herinnering”.

Voor ons staan de overledene, de nabestaanden en hun wensen centraal want ieder mens is uniek en elk afscheid is anders. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart in de kerk, een dienst in het crematorium of een bijzonder samenzijn op een andere locatie, alles kan. Tegenwoordig is bijna alles mogelijk of mogelijk te maken.

Wij staan dag en nacht voor u klaar om u hierin te begeleiden, te helpen en mee te denken. Dit doen wij in alle rust en met persoonlijke aandacht

Han-Mark Arendse

Uitvaartverzorger / Mede – eigenaar

“Na ruim 18 jaar gewerkt te hebben als Uitvaartverzorger voor een uitvaartonderneming, werd in november 2014 een lang gekoesterde droom werkelijkheid. De start van Han-Mark Arendse Uitvaatzorg. Vol passie en bevlogenheid en in alle rust help ik nabestaanden, van mens tot mens, bij het verwezenlijken van een persoonlijk afscheid van hun dierbare overledene. Het voelt voor mij niet als werk, maar als een roeping. Het is voor mij een eer om dat te mogen betekenen voor nabestaanden.”

Kim Arendse-van Lin

Medewerker verzorging en bedrijfsvoering / Mede – eigenaar

“Via Han-Mark ben ik in dit werkveld terecht gekomen. In eerste instantie vooral achter de schermen maar inmiddels werk ik mee in het hele proces van het verzorgen van overledenen tot en met het afscheid en de nazorg. Ondanks dat het niet altijd makkelijk is omdat het soms ook heel dichtbij komt, vind ik het heel bijzonder om te mogen doen. Het geeft mij voldoening omdat wij zoveel voor mensen kunnen betekenen op een kwetsbaar moment in hun leven. Ik vind het belangrijk dat mensen terug kijken op een mooi en passend afscheid en daar kracht uit halen om verder te kunnen met het leven zonder hun dierbare.”