Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering kunt u uw nabestaanden de financiële zorg van een uitvaart uit handen nemen. De kosten van een uitvaart lopen al gauw op en zijn vaak hoger dan verwacht.

Wat als u een uitvaartverzekering heeft?

Heeft uw dierbare een uitvaartverzekering, ook dan kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een dienstenpakketpolis of een kapitaalpolis, wij werken voor alle verzekeraars en helpen u graag bij het regelen van een passend afscheid van uw dierbare overledene. Wij kunnen ook zorgdragen voor de financiële afhandeling van de verzekering.

Wat als u nog geen uitvaartverzekering heeft?

Als u nog geen uitvaartverzekering heeft en u wilt meer informatie of u overweegt om er één af te sluiten dan bevelen wij de uitvaartverzekeringen van Lifetri aan. Wij hebben goede ervaringen met deze verzekeraar en werken nauw met ze samen.

Lifetri gaat uit van de kracht van lokale ondernemers en hun kennis van de lokale gebruiken. Dit vertalen zij naar een verzekering op maat die aansluit op de persoonlijke wensen van hun klanten. Een eerlijke verzekering met ruimte voor eigen wensen, gebaseerd op onze prijzen, die ook nog geïndexeerd worden. U bent dus goed verzekerd en dat is al een zorg minder in de toch al moeilijke tijd. Meer informatie vindt u op www.lifetri.nl of telefonisch via 035 – 548 08 08