Samen onderweg naar een mooie herinnering

Het overlijden van een dierbare, verwacht of onverwacht, is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Er komt veel op u af en in korte tijd moet er veel beslist en geregeld worden rondom het afscheid van uw dierbare.

Voor ons staan de overledene, de nabestaanden en hun wensen centraal want ieder mens is uniek en elk afscheid is anders.

Of het nu gaat om een traditionele uitvaart in de kerk, een dienst in het crematorium of een bijzonder samenzijn op een andere locatie, alles kan. Tegenwoordig is bijna alles mogelijk of mogelijk te maken.

Met ons bevlogen team staan wij dag en nacht voor u klaar om u hierin te begeleiden, te helpen en mee te denken. Dit doen wij in alle rust en met persoonlijke aandacht.

Wat te doen vóór of na een overlijden?

Maak uw wensen vóóraf bespreekbaar met uw nabestaanden

Sommige mensen willen graag dat hun nabestaanden weten wat de wensen zijn omtrent hun uitvaart.

In een zogenaamde voorregeling kunnen wij vrijblijvend en in alle rust uw persoonlijke wensen, behoeften en de mogelijkheden bespreken als het gaat om uw afscheid. Ook voor mensen die weten dat ze niet meer lang te leven hebben, kan het rust bieden als ze hun wensen vooraf gedeeld hebben met de nabestaanden en met ons. Samen leggen wij dit vast en op basis daarvan maken wij een transparante kostenbegroting voor u en uw nabestaanden.

Wij merken in de praktijk dat de dood een lastig gespreksonderwerp is. Veel mensen hebben nog geen idee wat ze…

Wij hebben een boekje “Notities voor als ik er niet meer ben….” 

ONZE WERKWIJZE

We werken met een vast team. Dit betekent dat wij ervoor kunnen zorgen dat u gedurende de dagen rondom het afscheid steeds dezelfde vertrouwde gezichten van ons ziet.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij naar u toe voor het verzorgen, kleden en opbaren van uw dierbare overledene. Wij kunnen dit doen bij u thuis, in de zorginstelling, het hospice of in een door u gewenst uitvaartcentrum in de omgeving. Wij doen dit met respect voor de overledene en met de grootst mogelijke zorg. Als u het fijn vindt, mag u mee…..

 

WIE ZIJN WIJ

Vanaf de start van onze onderneming werken wij samen met een vast team. Een team dat bestaat uit bevlogen mensen die het vak verstaan en er allemaal voor gaan. 

“Samen onderweg naar een mooie herinnering”.

Wij willen voor u het verschil maken èn ondersteuning bieden aan nabestaanden die een moeilijke en verdrietige periode rondom het overlijden van een dierbare meemaken. Samen zorgen we ervoor dat u of uw dierbare een waardig afscheid krijgt.

Uitvaart verzekering

Met een uitvaartverzekering kunt u uw nabestaanden de financiële zorg van een uitvaart uit handen nemen. De kosten van een uitvaart lopen al gauw op en zijn vaak hoger dan verwacht.

Heeft uw dierbare een uitvaartverzekering, ook dan kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een dienstenpakketpolis of een kapitaalpolis, wij werken voor alle verzekeraars en helpen u graag bij het regelen van een passend afscheid van uw dierbare overledene. Wij kunnen ook zorgdragen voor de financiële afhandeling van de verzekering.

Als u nog geen uitvaartverzekering heeft en u wilt meer informatie of u overweegt om er één af te sluiten dan…..

Contact

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek voor meer informatie of om uw wensen te bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

REFERENTIES